2011 m. gegužės 29 d., sekmadienis

visas gyvenimas sudarytas iš veiksmų ir atoveiksmių. vienas žmogus padarė kokį nors veiksmą, ir, gali būt, tu jausi tą atoveiksmį. kartais, jei Dievas labai pasistengs, atoveiksmį pajusi nuo savo artimo žmogaus, kaimyno arba tiesiog savęs pačio. bet kokiu atveju, tu jį pajusi - slėpkis nesislėpęs, bet vistiek teks stot į kovą su pasekmėmis. ir tik Dievui žinoti, kokio stiprumo jos bus.

iš tikrųjų, gyvenimas ne tik nuo mūsų priklauso. yra tokių dalykų, vadinamų aplinkybėmis, kurios nepriklauso nuo nieko. nebent nuo to, kad yra aukščiau. kartais gali kurti nekūręs, statyti nestatęs - ateis pasikėlusi aplinkybė ir tavo visą darbą sutryps, padegs, susprogdins arba, skaudžiausia, atiduos kamnors kitam. ir kreditus užrašys jo, o ne tavo. taigi perdaug neimkit į galvą savo darbo. nebent jūs esate šimtu procentų įsitikinęs, kad esate ant tiek stiprus, kad jokios aplinkybės nepakiš jokios kojos, nes kaip mat ją perlaušit per pus. labai džiaugiuosi, kad esate tokie nepalaužiami. aš vis dar esu palaužiama, bet tai nereiškia, kad ir ateityje tokia būsiu. pasistengsiu ir padarysiu taip, kad aš galėčiau laužyti aplinkybėms kojas ir tiek kartų, kiek man širdis leis, arba kiek bus sveikatos.

tikiu, kad yra toks dalykas kaip lemtis. kažkas vis dėl to žino tavo visą gyvenimo kelią, turbūt yra užrašęs ant popieriuko, kurį laiko tarp kitų popieriukų su gyvenimo istorija ir ateitimi. stenkis nesistengęs, tu nieko negalėsi pakeisti - jei tau yra nulemta, kad esi debilas ir niekas tau nesiseks, tai net neverta pinigų investuoti į kokį brangesnį daikčiuką - vistiek tavo tą Ferrari sudaužys. todėl moralas toks, vaikyčiai : prieš darydamas svarbų dalyką arba tiesiog prieš gyvendamas toliau, atsisuk į savo praeitį ir ištyrinėk ją - kur daugiausia šūdo, o kur daugiausia sekmės, laimės ir tiesiog gerų dalykų. atidžiai išnagrinėjus savo pragyventą laikotarpį, apsispręsk - laimės gabaliukas tu ar šūdo vertas žmogus. nes jei tau esant šūdo vietoj šoksi siekti debesų ir saulės, visvien teks skaudžiai verstis ant žemės, nusisukant sprandą, ir, nelaimei, kamnors palengvinant arba kaip tik pasunkinant gyvenimą. nes kiekviena nesekmė žudo tiek mus, tiek kitus aplinkinius. taigi dar - prieš darant durnus arba vertingus darbus, prašau, pagalvokit apie aplinkinius, nes jūsų veiksmas gali sukelti būtent atoveiksmį man.

ramaus jums miego ir ateinančios darbingos savaitės. tik ne man. man prasideda atostogos. sajanara, bitches.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą