2011 m. birželio 14 d., antradienis

dabartizmo įtaka

ir niekaip kitaip. nes kas buvo, tas pražuvo. išaušo nauja diena. laukia naujas rytas, kitas puodelis arbatos/kavos, kitas laikraštis su kitais įvykiais nevėkšliškoje gyvenimo kasdienybėje, kuri, kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, ypatinga yra tik pas mane. kiekvieną dieną turime stengtis išgyventi taip, kad būtų ką prisiminti, bet ne tuo gyventi. įvykdei savo planą? pasiekei savo tikslą? šaunu. paspausčiau ranką, bet bijau išsitepti paviršutiniškumu ir tuščiai leidžiamu gyvenimu. tik neužmik ant laurų - gyvenimas tęsiasi. o realybė tokia, kad kitą dieną tavo tikslo niekas neprisimins, niekas nebekalbės, niekas nebegirs. todėl ir bandau įkelti į smegenis naują failą jums - nedėk tuščių vilčių į praeitį, nes... viskas jau praėjo. dėk jėgas ir viltis į ateitį, kurk ją geresnę, kurk ją tokią, kokią TU nori, ne tokią, kokios nori KITI. nes Dievas davė TAU gyvybę, kad TU nugyventum savo metus šioje karuselėje, kurioje daugelis bando išlipti nesibaigus "linksmybėms". taigi laukdamas geresnių dienų, tu negyveni. tu kaip šūdukas plauki pasroviui kanalizacijos vamzdyje, kur, galų gale, dingsi, kur niekas nežino. greičiausiai į Narniją.

aš taip nedarysiu. nebūsiu tas kakutis ir neplauksiu, kur plaukia kiti. skinsiuos kelią, darysiu taip, kaip nedaro kiti. nes maištauti yra taip gera širdžiai - gera turėti to, ko nori ir neturi kiti, kaip kadais pasakė Eglė (muo, saule tau nuo manęs buškis). gyvenime noriu pasižymėti, noriu išlikti praeity, priešingai nei daugelis žmonių. noriu po savo galo būti minima kaip KITOKIA NEI KITI. 


nesistengiu kam nors įtikti. nesistengiau ir nesistengsiu. yra tokių, kuriems patinku nevaidinant neprieinamos, tobulos ar dar aborigenai žino kokios - tokios, kokia nesu. nes vistiek anksčiau ar vėliau išlįs tavo tikrasis pabaisiškas veidas. joke'inu. ne pabaisiškas, bet išlįs. o tada jau tavo išmintis, kaip išsaugosi su kauke priviliotus žmones ir "draugus".

visada savim išliksiu. bet kokiu atveju. nes gimusi orginalu, kopija tikrai nemirsiu. nes per daug Dievas stengėsi kurdamas mane. tiesiog būtų nekrikščioniška bandyti keisti save. ir visa šita rašydama šypsausi. nes pagaliau grįžau prie savo seno rašliavyno. trademark, po paraliais. biškiuką paklaidžiojau svetimuose daržuose, bet grįžau į savo šiltnamį. čia gal rentgeno spindulių poveikis? tada nusipirksiu rentgeną ir bus čiki piki.




You have enemies?
Good.
That means you stood up for something.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą