2011 m. birželio 16 d., ketvirtadienis

(ne)fantazijos

pramerkusi akis nieko nematau. tik jaučiu karštą kvėpavimą į kaklą. ritmiškas. deginantis. atrodo, vos susitvardantis. lyg bandytų kažką užgožti, kažką numalšinti.

lėtai persisuku, kad pamatyčiau tą, kurio kvėpavimas kaitina tiek mane, tiek visą aplinką. atsisukusi matau Jo veidą - ramų, atrodo, jokių jausmų nejaučia. akimirką sudvejoju - ar tikrai? tačiau pažvelgusi į Jo akis, nusiraminu - jos degte dega. trokšta. myli. nori.

vis dar tvardosi. pakėlusi ranką paliečiu Jo veidą - lėtai prabraukiu pirštais pro smilkinius, neskubėdama pasiekiu skruostikaulius, smakrą. tobuli bruožai, tariu sau mintyse. taip, Jis tikrai tas, kurio ieškojau šitiek metų. dar labiau didindama Jo troškimą ir geidulį, pirštais perbraukiu per lūpas. karštos. virpančios. saviškes prikandu, pati vos tvardydamasi nepulti Jo bučiuoti ir nesugadinti šios tobulos akimirkos.

akys šokinėja nuo Jo lūpų prie Jo akių. taip gera stebėti, kaip Jis vos vos valdosi nepagriebęs manęs ir neprisitraukęs pakankamai arti, kad pradėtų bučinių lietų. kaip Jis puikiai tvardosi, nuskambėjo mano mintyse ir pasidaviau - lėtai lėtai, atleidau prikąstą lūpą ir pradėjau šypsotis - leidau suprasti, kad matau Jo troškimus ir saldžią kančią. tai Jį įkaitino dar stipriau. taiklus žingsnis.


- tu mane vedi iš proto.

nuskambėjus šiems žodžiams, susilaikymas ir kančia baigės. pasidavė ir Jis, ir aš. niekada nenulaikysi to, kas kaip žvėris viduje drasko širdį. laukia bemiegė ir aistringa naktis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą