2011 m. liepos 23 d., šeštadienis

gyvenimo tiesos, PART 1

"you have enemies? good. that means that you stood up for something." 

viena gyvenimo tiesų yra tokia, kad visiems individams neįtiksi. dažniausiai tai daroma iš pavydo. pavydėti galima toną įvairiausių dalykų. žinoma, gali būti ir ne iš pavydo. gali tavęs nekęsti ir dėl to, kad esi rakštis subinėj.  VISADA ir VISUR atsiras tokių, kurie tave engs, žemins, bandys suklupdyti, pakenkti. visada bus tokių asmenų, kurie negalės ramiai praeiti pro tave nepasakę kokio blogo žodžio, nepažvelgę į tave tokiu žvilgsniu, nenutaisę savo kvailuose veiduose dar kvailesnės minos parodydami, kad esi nemėgstamas. iki šiol aš darydavau taip.  būtinai turėdavau parodyti tam žmogui, kad aš jį parduočiau velniui ir dar primokėčiau, kad tik paimtų. tačiau laikai keičiasi, laikas bėga, žmonės keičiasi. ar tie žmonės, kurių nemėgsti/nekenti turėtų turėt tokią garbę, kad tu į jį dar žiūrėtum ir eikvotum savo laiką ir mintis? not a chance.

tiesiog pro juos reikia praeiti, kaip pro kiekvieną normalų(?) žmogų, lyg jis būtų nepažįstama žmogysta, su kuria neturi ir nenori turėt jokių reikalų. dar kartą pakartosiu - visoms kurvoms neįtiksi. ką padarysi. nesilankstysi prie kiekvieno žmogaus, neveidmainiausi ir nesielgsi kaip paskutinė šliundra, norėdama įtikti kievienam snukiui. taip niekada nebuvo ir niekada nebus. tiesiog geriausia įjungti px rėžimą ir dėmesį kreipti į asmenis, kurie tau reiškia daugiau negu gyvenimą ir kuriems tu patinki ir tinki. nes jie labiau nusipelnė tavo dėmesio ir meilės negu tie, kurie tave nori nusiųsti po velėna.

atradus vieną žmogų, prarasi kitą. dar viena gyvenimo tiesa. tikri draugai to niekada nepadarys. nepaliks tavęs, nors ir ilgai ryšys bus nutrūkęs. dėmesį parodžius kitam žmogui, pasitaikius pirmai progai dings tie, kurie ir niekada nebuvo tavo draugai. tu per daug įsiaudrinai ir apkvaitai nuo pigių narkotikų, jei juos laikei draugais. ne visi tavo draugai.

rubriką sustabdau, nes radau gerą internetinį puslapį su sms melodijomis.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą