2011 m. spalio 20 d., ketvirtadienis

laimingo gyvenimo receptas arba fuck society



http://www.youtube.com/watch?v=j2WWrupMBAE

taip, gyvenimas neteisingas. gyvenimas žlugdo. gyvenimas verčia tik kentėti. kartais atrodo, jog visi nori tik blogo. rodos, kad visi atsuka tau nugarą būtent tada, kada labiausiai reikia, kad laikytų už rankos prieš gyvenimo pasirinkimus ir sunkių išbandymų laiku. kartais, kai nieko nėra šalia, labiausiai reikia apkabinimo ir kuždesio aš čia, tu nesi vienas.



nes draugai yra viskas, ką turi čia. ne vaikinas, ne mergina, o draugai. be jų mes niekas, kaip ir be šeimos ir artimųjų rato. nes draugai yra toks turtas, kurį nori turėti visi, bet tik nedaugelis sugeba tą turtą puoselėti. nes gyvenime tikrai yra tokių akimirkų, kai šeimai negali išlieti širdies. o geriausiai viską sugeria draugai ir draugės. tie vienetai, kurie neleidžia tau palūžti ir nugarmėti bedugnėn.




ir patikėkit manim, sunkiausia yra matyti verkiantį ir palūžusį tą žmogų, kurį laikei vos ne savo autoritetu. matyti, kaip sugriuvus gyvenimo planams, žmogus nemato nieko daugiau, kaip tuštumą. tamsą. nežinomybę. ir kai žmogus, viską pasiekęs savo jėgomis, per bemieges naktis, visus sunkumus iškentėjęs ir perėjęs pats, buvęs pats stipriausias žmogus, į kurį tu prašeisi pagalbos užklupus sunkumams, paskambina ir pasako, kad jam nedelsiant reikia tavęs, nes jo gyvenimas kątik sugriuvo, žinokit, nėra širdžiai pats maloniausias jausmas. ir matant nusistovėjusios visuomenės požiūrio sužlugdytą žmogų imi galvoti, ar tikrai verta kurti svajones ir planus, jei viskas, kaip kortų namelis, gali subyrėti ir į tavo triūsą pažvelgti ironiška šypsena? atleiskit, kad turiu širdį ir praskystu tokiomis akimirkomis.



ir nors gyvenimas yra tikrų bjaurus, tai nereiškia, kad visokio plauko kekšės ir kurvos gali kištis į jį. dabar, aš pamačiau ką reiškia tikrų tikriausia kurva gyvenime. bjauresnio žmogaus gyvenime nesu mačius. įsivaizduoji, kad esi Mis Pasaulio bamba? slėpkis po lapais, vikingų karaliene. savo skalpeliu pašventintą snukelį nešk kuo toliau, kol vėl ant nosies neturi tilto. papūsk savo lūpytes ir sėdėk ten, kur joks radaras tavęs neužtiktų, nes, prisiekiu dievais, išėjus į gatvę tave tiesiog sutryptų. tiesiog mano smegenys nesufokusuoja tokio fakto, kaip tokios kurvos idiotės kaip tu dar gali egzistuoti mano pasauly. pykina į tave žiūrint, buroke.

                                     

prieš kritikuodama kitus, pažiūrėk į save pačią. ir ką? pažiūrėjau. ir pamačiau save. ne, netobulą. toli gražu. ir džiaugiuosi tuo. nes tobulybė šiais laikais vien tai, kad skirtingai suprantama, ir dar tai, kad yra nuobodi. tiesą pasakius, vemt verčia visuomenės nuomonė, žlugdanti visus, kas eina savu keliu ir netampančius pilkąja mase. jau iki gyvo kaulo įgriso visi grožio kultai, išankstiniai nusistatymai, nusistovėję standartai ir iškreiptas mąstymas. jei neatsibusime iš šito absurdiško pasaulietiško sapno, žmonija yra pasmerkta išnykimui.



ir galų gale, niekam negali patikėti savęs, o tuo labiau, savo širdies. nes žmonės tiesiog veidmainiški parazitai, tykojantys tavęs ir laukiantys akimirkos, kada tu suklupti ir palūši. patikėk savo širdį - ir ją sudaužys. pasakyk, kad myli - ir tave paliks. pasakyk, kad tau reikia jo - ir išeis iš tavo gyvenimo. simple shit. todėl į žmonių meilės prisiekimus reikia žiūrėti pro pirštus, į pažadus visada būti šalia atsakyti paprasta, gal kiek ironiška (pagal situaciją) šypsenėle. į maldavimus grįžti niekada neatsisuk. į žodžius man reikia tavęs atsakyk Įrodyk. žmonės tiesiog įpratę per daug kalbėti ir per mažai daryti.



ir pagaliau, kai tave šildys ne mylimojo kūnas, o kompiuterio dežė, kai ryte tave pažadins ne saldus bučinys, o stiprios kavos puodelis, kai į tave žiūrės ne pora akių, o visas šimtas, kai šypsosies ne vienam, o kam norėsi, tada suprasi vienatvės prasmę ir pliusus. surasi save. tobulinsi save. įgausi pasitikėjimo. tvirtumo. o kai ateis laikas, viską panaudojus susižvejosi tokį deimantuką, kuris pats karsis tau ant kaklo ir prašys būt mylimas visą gyvenimą ir niekada nepaliktas.



o čia žadėtas laimės receptas. padėt nepadės, jei į kraują jo neįleisi ir visa širdimi netikėsi.



  • ženk tvirtu žingsniu. nes į ateitį privalai žengti žinodamas, ko nori.
  • atsirink žmones. nes visi nesivadina draugais ir nevisi nusipelnė vietos tavo gyvenime.
  • tikėk. nes be tikėjimo žmogus yra niekas. jei ne Dievu, tai savimi pačiu.
  • kurk progas, o ne lauk jų. nes spėsi pražilt, kol ateis ta vienintelė proga.
  • nebūk su tuo, kad tavęs nepadaro laiminga. nes gyvenimas per trumpas, kad kentėtum.
  • taip pat nedaryk to, kas tave kankina. neverta.
  • brangink tai, ką turi. nes ateis laikas, kai nebeturėsi.
  • mokykis iš klaidų, o ne venk jų. nes kitaip gyventi neišmoksi
  • šypsokis. šypsokis. šypsokis. šypsokis. nes šypsena parodo, kad tu stiprus žmogus.
  • mylėk save. nes nemylint savęs, niekam kitam tikrai nepatiksi.
  • nenuvertink savęs ir savo gebėjimų. nes nieks nepasakė, kad tu nemoki būti savimi.
  • ir, be abejo, būk savimi. nes gimei orginalu, tad nemirk kaip kopija.
  • nenuleisk rankų. NIEKAD. nes gal ten, už kampo, tavęs laukia tavo ateitis.
  • spjauk į tuos, kurie neverti tavo laiko ir ašarų.
  • kovok už save. nes kitaip tave sutryps kaip skruzdėytę.
  • mylėk. nes tai vienas nuostabiausių pojūčių gyvenime.
  • nelinkėk niekam blogio. nes karma yra kalė. ir ji tave suras.




miau,
Katinėlis.

2 komentarai: