2011 m. gruodžio 26 d., pirmadienis

širdy ištirpę ledai

kas sakė, kad svajonės nesipildo? kas kartojo, kad savo tikslo nepasieksiu? kad aš negaliu to padaryti? negaliu? tikrai negaliu? tai dabar atsistokit tie, kurie smugdė mane ir mano svajones trypė, bandė sulaikyti nuo sparnų skleidimo ir svajonės siekimo. dabar nė vieno nėra iš tų, kurie neigė ir engė mano tikėjimą savo jėgomis.



spjaunu į veidus tiems, kurie sakė tu negali. tu per silpna. tau nepavyks. kurie vadino naivia mergiščia, kuri vaikosi vėjo malūnų. dabar niekas niekas geresnio jausmo nesuteiks, nei pergalės saldi taurė, kurią su šypsena didžiausia pasaulyje keliu visų padugnių ir kritikų akivaizdoje su tais, kurie visada buvo ir visad palaikė, tikėjo manimi ir laikė už rankos.



turiu tą, kuris ištirpdė visus ledus širdyje.
kuris mažais žingsniais įėjo į mano gyvenimą.
kuris mažais darbais užkariavo mano širdį.
kuris šypseną veide kaskart dovanoja tik pagalvojus apie jį.
kurio nenoriu paleisti.
kurio nė už ką nenoriu prarasti.
kurio šypsena pati gražiausia.
kurio apkabinimas pats šilčiausias.
kurio bučiniai patys saldžiausi.

jis atkentėjo visus mano nuotaikų bangavimus, visus atstumiančius žodžius, ašaras ir pykčius. jis moka nuraminti ir suteikti vilties, kai atrodo, kad jos nėra. jis moka ištirpdyti ledus ir sušildyti širdį vienu žvilgsniu.


svajonės pildosi. tik tada, kai be proto jų nori. atsiduodi visa esybe. tiki savo jėgomis. neapleidi savęs ir savo įsitikinimų. nes gyvenime mes mokame tik skųstis, kaip nepalankiai susiklostė mūsų šiandieninis likimas. tačiau patikėkit manim, po visu pykčio ir šaltumo sluoksniu vistiek širdyje liko ir liks tas nors ir mažas, bet grynas meilės ir šilumos trupinėlis, kuris palaispsniui, pamažu virs visa esybe tavo viduje.


šių švenčių metu Jums, mielieji, noriu palinkėti ne laimės, ne pinigų ir ne džiaugsmo. jokių gerų dovanų ir puraus sniego. aš Jums noriu palinkėti tikėjimo, kad viskas susiklostys taip, kaip giliai širdyje trokštat. linkiu supratimo, kad neskaudintumėt tų žmonių, kurie visad yra su jumis. savęs atradimo, kad suprastumėte, ko norite. ryžto, kad pasirinkę savo kelią eitumėte juo drąsiai ir be atsigręžimų atgal. ir galiausiai, palinkėsiu šypsenų. nes tik jos sušildo širdį ir ištirpdo ledus. :)




mua, 
Katinėlis.

1 komentaras: